Слаба организация !
+4
Uncensored
swips
M.Stoychev*
fRAGRI
8 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Слаба организация !
cZ vs intesivE
Значи започваме с тимер 5.00 без ff,с яките камери и така това беше най-малкият проблем!
Няма 5 пова и 5 скреена от nmy имаше 2 walla при което постояно лефтеха и най-якият момент в мача,питат при колко се сменя при което ние отговаряме и те смянат мапа на първи half 8:7 за тях следователно започна хранилка и хората казаха "сложебна за нас" при 8:7 за тях без втори half,при което спряха сървера,а относно сървера няма да коментирам.Както споменах горе (тимер 5.00 без ff,с яките камери)+адския сеч(не лаг,СЕЧ).
МОЛЯ ОРГАНИЗАЦИЯТА ДА ПОЕМЕ ВЪПРОСА!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Значи започваме с тимер 5.00 без ff,с яките камери и така това беше най-малкият проблем!
Няма 5 пова и 5 скреена от nmy имаше 2 walla при което постояно лефтеха и най-якият момент в мача,питат при колко се сменя при което ние отговаряме и те смянат мапа на първи half 8:7 за тях следователно започна хранилка и хората казаха "сложебна за нас" при 8:7 за тях без втори half,при което спряха сървера,а относно сървера няма да коментирам.Както споменах горе (тимер 5.00 без ff,с яките камери)+адския сеч(не лаг,СЕЧ).
МОЛЯ ОРГАНИЗАЦИЯТА ДА ПОЕМЕ ВЪПРОСА!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
fRAGRI- Аматьор
- Брой мнения : 24
Точки : 29
Re: Слаба организация !
intesivE Отпадат ... би трябвало да се преиграе .. но поради тяхното държание отпадат..
swips- Admin
- Брой мнения : 48
Точки : 76
не слушайте swips мачът ще се преиграва!
Uncensored- Admin
- Брой мнения : 244
Точки : 2147483647
: )
Fragri ti kfo o4akvashe ne6to pove4e
ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ ?!?!
АЕ ОДИ СИ ВЪВ СМЕШНИЯ ФОРУМ !!!
ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ ?!?!
wsufer- Аматьор
- Брой мнения : 6
Точки : 8
wsufer написа:Fragri ti kfo o4akvashe ne6to pove4e
Очаквам да пишеш на латиница ...
swips- Admin
- Брой мнения : 48
Точки : 76
Несъм съгласен с fragri ние си играхме чесно сървъра беше наш, самоче имаше малко лаг !!
r3cp3c7*- Напредващ
- Брой мнения : 38
Точки : 40
Турнирът ще се поднови вече имаме сървар преди всеки мач пишете на uncensoredbg и ще получите ИП-адреса на сървара
wsufer написа:Fragri ti kfo o4akvashe ne6to pove4e
ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ ?!?!
M stoychev ае не ми говори за смешни форуми огледай се малко и пак ми са обади
wsufer- Аматьор
wsufer написа:wsufer написа:Fragri ti kfo o4akvashe ne6to pove4e
ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ ?!?!
M stoychev ае не ми говори за смешни форуми огледай се малко и пак ми са обади
НЕКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЛИ ИМАШ БЕ Л**НО ?? АЕ ОДИ СИ ВЪВ CSLIGA hxahxahxahxhaxhaxhaxha
ye ти много лош си станал хаха вчерашно лайно недей знай много
я погледни тука http://zipo.no-ip.org/osl/ ;д шматка !
Обаче никой не си напрай труда да ми опрай поста по-горе на кирилица смятай кви сте ахахха хсахсаха
я погледни тука http://zipo.no-ip.org/osl/ ;д шматка !
Обаче никой не си напрай труда да ми опрай поста по-горе на кирилица смятай кви сте ахахха хсахсаха
wsufer- Аматьор
wsufer това, че ти си неграмотен и малък ла**ар незначи, че трябва да ти оправяме ла**ата.
Uncensored- Admin
- Брой мнения : 244
Точки : 2147483647
Хахха и ти ли си бил на годините на стойчев хаха omg Нали си админ ве малумник ти ако не се грижиш за тва кой друг ..
Стойчев ако сайта ми е смешен незнам форума ти къв тряя да е Земете намерете някой с 3 4 годинки по-голям да се грижи са лайняния ви форум : )
Стойчев ако сайта ми е смешен незнам форума ти къв тряя да е Земете намерете някой с 3 4 годинки по-голям да се грижи са лайняния ви форум : )
wsufer- Аматьор
АЕ ДА СИ ТРАЕШ А ??? АЕ ОДИ СИ В СЛЕОТО ТИ БОКЛУК САЙТА ТИ ДАЖЕ НЕСЕ ОТВАРЯ ОЩЕ МАЛКО ДАМЕ ПОДРАЗНИШ И ДО УТРЕ НЯМА ДАГО ИМА
AhuxahuUHUHxauhxqauh ОМГГГ ти да не ся вживя за хакер ее шматкаа .. аххуахуа ай да видим как ще го няма лапенце утивай майкати да те кърми и недей ма разсмива само хаха палячоо айде чакам да видя ко ще напрайш Не го отваря щото спрях apacheto нали си многознайко трябваше да се досетиш хахаххахахахахахахаха
wsufer- Аматьор
xax bate bate kato gledam moderatorite pod 15 sa sichkite :D:D
flam!ng0- Напредващ
- Брой мнения : 43
Точки : 47
Локнете темата по мое желание!
И моля направете тема "обсъждания" за да може да коментираме мачовете от схемата,БЛАГОДАРЯ! ;]
И моля направете тема "обсъждания" за да може да коментираме мачовете от схемата,БЛАГОДАРЯ! ;]
fRAGRI- Аматьор
- Брой мнения : 24
Точки : 29
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите