Схема
+6
asdasd
nEo.MTO
Wustenfuchs
M.Stoychev*
flam!ng0
Uncensored
10 posters
Страница 1 от 1
Схема
========================================================
Темата е отключена!
Темата е отключена!
Uncensored- Admin
- Брой мнения : 244
Точки : 2147483647
Re: Схема
Ние утре сме на Sunday cup в ESL . Ще намерим време но от вчера търсим опонентите си по скайп .. все още няма отговор . Ние ще дойдем в 5 но ако опонентите ни ги няма служебна ! Чакам ги вече 2ри ден по скайп да ми пишат да се разберем за датата дали е удобна ....
Wustenfuchs- Аматьор
- Брой мнения : 10
Точки : 13
Хах Аз съм търпелив човек . Успех на всички отбори и Финал - NGI - Omegabg
Wustenfuchs- Аматьор
ХАХАХА сложебна бате.. като ми видят ника ги е страх да влезнат
flam!ng0- Напредващ
- Брой мнения : 43
Точки : 47
Значи, ние (DrunkenMasters) играем днес (31.05) от 21:00ч?
И следващия път удебелете малко и нашия клан, едвам го намерих. :(
И следващия път удебелете малко и нашия клан, едвам го намерих. :(
Особено ако пускаш такива лафове по време на игра... всяко енеми ще се сдуха. :(flam!ng0 написа:ХАХАХА сложебна бате.. :) като ми видят ника ги е страх да влезнат :lol: :lol:
asdasd- Аматьор
- Брой мнения : 25
Точки : 57
Вашият "клан" не е удебелен защото просто името ви е преклено голямо че да се побере в схемата.....
Wustenfuchs- Аматьор
И на мен ми се ще Елвис да е жив ;;flam!ng0 написа:asdasd тих те искам ;]
asdasd- Аматьор
- Брой мнения : 25
Точки : 57
според мен победителите са exeLLents mindControl или 7hL др. не ги знам масак style 100% но ще видим
Anonimen- Аматьор
- Брой мнения : 11
Точки : 12
Anonimen написа:spored men pobeditelite sa exeLLents mindControl ili 7hL dr ne gi znam ne sa izwestni masak style 100% no 6te vidim
аз само ще кажа,че ние не сме смисъл масакари ахахахаха
carew0rn- Аматьор
- Брой мнения : 12
Точки : 12
koгaтo се срещнете VS ComProMise ще разbерете за какво става въррос на CS ComProMise 1 eпс spyleadeR ...... касмет на всички ще имате нужgа .....
kriso- Аматьор
Точки : 15
Компримис .. Вие сте дисквалифицирани поради серия причини .
1. Един от вас е хакер
2. През цялата среща вия cr4 въпреки че админа 3 пъти ви направи забележка
3. spy (който е и хакера) започна да пише на say 1ви на Nuke
Има още 2-3 нарушения но тези мисля че стигат
1. Един от вас е хакер
2. През цялата среща вия cr4 въпреки че админа 3 пъти ви направи забележка
3. spy (който е и хакера) започна да пише на say 1ви на Nuke
Има още 2-3 нарушения но тези мисля че стигат
Wustenfuchs- Аматьор
1 говорил съм с админа и той каза продължаваме гледал е демото той каза че не сме хак и че продължаваме айде млъквай сега ПРИЕМИ ГО!!! админа каза компромис продължават
kriso- Аматьор
главния админ каза 4е няма смисул компромис да отпадат поради простата при4ина 4е нги са нагли лужат спълеадер написа само лагва ми след което се извини и админа каза 4е няма проблеми после ми направи забележка за кроу4а и аз спрях само 1 пут бях кроу4нал запо4нахме да играем помазахме ги и те но стоп лафеха 4е сме хакери ... какво друго да кажа ПОСТОЯННО ГОВОРЕНЕ НА SAY по време на игра ок ако беше докато сте умряли да ама беше по време на игра сори мен ние продулжаваме админа си каза думата компромис продулжават няма зашто да отпадат
kriso- Аматьор
нхи падат понеже мн льжат и на ма4а ги победихме пьрви халф 8/7 за тях втори 9/1 за нас :Д нуке после на инферно ги водим 9/2 и лефтнаха :X постоянно лафеха на say 4е моя е хакер :Д:Д:Д но все пак си отнесоха мн ги бихме на цс и продулжаваме мн успехи на вси4ки не само в турнира а и в живота бтв даже наглите написали доказано 4е сме хакери хААххАХахХАХАХхахАХах имаме демо имаме два скреена а техните куде са ?! :Д айде гг на вси4ки :pPp
kriso- Аматьор
Баси смешният турнир Хакери да играят в него Това не е истинският Spy само да ви кажа Познавам истинския който играе в EPS . Ако пуснете хакерите напреде няма смисъл който и да е да играе в турнира....
Wustenfuchs- Аматьор
хахаХАХАХахАХхаахахха пи4 аз го познавам и в живота неми лафи 4е не е истниския тапир ли си ?! :Д плеасе мал4и си приеми го забъбихте а са 6те изядеш бана 6от мн храниш сме6ен бил турнира хаахах ае плс тих те искам
4ак казал 4е хакери продьлжават :Д::Д хахахахаха имаме демо имаме две снимки даите ва6те ?! админа гледа демото и каза 4е сме 4исти :П ае са тих те искам
4ак казал 4е хакери продьлжават :Д::Д хахахахаха имаме демо имаме две снимки даите ва6те ?! админа гледа демото и каза 4е сме 4исти :П ае са тих те искам
kriso- Аматьор
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите