Награда
+5
M.Stoychev*
Anonimen
flam!ng0
nEo.MTO
Uncensored
9 posters
Страница 1 от 1
Награда
Наградата на турнира 2on2 MR15 Ladder е клип на отбора победител от вички мачове от турнира и лого!
Uncensored- Admin
- Брой мнения : 244
Точки : 2147483647
Re: Награда
Немисля. Моето мнение е, че всеки трябва да изразява мнението си за наградата!
Uncensored- Admin
Аз пък немисля че клипчето е достатъчно като награда
Поне за награда да има сървар на ClanGaming за 3 месеца rcon парола да получат ще е добре
Поне за награда да има сървар на ClanGaming за 3 месеца rcon парола да получат ще е добре
flam!ng0- Напредващ
- Брой мнения : 43
Точки : 47
Така излизам на загуба, а ако ме познаваш ще разбереш, че при мен това е НЕВЪЗМОЖНО!!!
Uncensored- Admin
ем както видях спонсорите са ви bsd-bg.com не ви е проблемно да ни дадете 1но rcon-че и да се радват някой защото те за shell няма да купат но... нека admina да реши
Anonimen- Аматьор
- Брой мнения : 11
Точки : 12
"rcon-чето" го знаем само аз и Uncensored, 2ро.. Ркона няма да ви бъде даден ? Ще има HlTV и админ които да ви гледаAnonimen написа:ем както видях спонсорите са ви bsd-bg.com не ви е проблемно да ни дадете 1но rcon-че и да се радват някой защото те за shell няма да купат но... нека admina да реши
swips- Admin
- Брой мнения : 48
Точки : 76
Тая тема е за наградата не за rcon таи че помислете каква друга награда може да напраим например Безплатен саит
Тоя пък, безплатен сайт.
Аре мислете каква ще ми е наградата
Аре мислете каква ще ми е наградата
flam!ng0- Напредващ
- Брой мнения : 43
Точки : 47
Тва е наградатаUncensored написа:Наградата на турнира 2on2 MR15 Ladder е клип на отбора победител от вички мачове от турнира и лого!
Може да сложите към наградата и V.I.P. статус
Wustenfuchs- Аматьор
- Брой мнения : 10
Точки : 13
Какъв ВИП статус те гони, бе, мен?Wustenfuchs написа:Може да сложите към наградата и V.I.P. статус
asdasd- Аматьор
- Брой мнения : 25
Точки : 57
нз мен ли4но наградата ме кефи :Д:Д:Д успех на вси4ки
kriso- Аматьор
- Брой мнения : 11
Точки : 15
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите